Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Νέο ηπιο καθαριστικο για laminate & ξυλινα δαπεδα

Καθαριστικό για Laminate και ξύλινα δάπεδα

Το καθαριστικό Lami Clean για ξύλινα δάπεδα και laminate εισάγεται και διατίθεται αποκλειστικά από την Jerotech Floors.

Λίγα λόγια για την εταιρεία και το καθαριστικό Lami Clean 

Η Jerotech Floors, είναι μια εισαγωγική εταιρεία δαπέδων laminate και προγυαλισμένων ξύλινων πατωμάτων η οποία έχει μπει πολύ δυναμικά στην εγχώρια αγορά και κατέχει ήδη ένα σημαντικό μερίδιο από το αγοραστικό κοινό ανακαινίσεων επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Διαθέτουμε μέχρι στιγμής τρία καταστήματα: Περιστέρι-Αγία Παρασκευή και Αργυρούπολη και απώτερος στόχος μας είναι η περαιτέρω επέκταση  και στην επαρχία.  Επίσης, αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλωτών δαπέδων και παρελκόμενων ειδών με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς και δίνουμε μεγάλη έμφαση πάντα στη συνέπεια, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα.  

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των laminate μας δημιούργησε την ανάγκη να εισάγουμε ένα νέο εξειδικευμένο και ήπιο καθαριστικό για laminate και ξύλινα δάπεδα ώστε να προστατεύονται οι αρμοί και να διατηρείται η επιφάνειά τους αναλλοίωτη για περισσότερα χρόνια. Το προϊόν έχει αποδειχτεί ότι συντηρεί τα laminate και τα ξύλινα δάπεδα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση εφόσον ακολουθούνται βέβαια και οι οδηγίες συντήρησης του εκάστοτε δαπέδου. To καθαριστικό για laminate και ξύλινα δάπεδα διατίθεται στην αγορά μέσω των καταστημάτων της Jerotech Floors για χονδρική και λιανική πώληση.  Τα σχόλια που λαμβάνουμε συνεχώς από τη χρήση του σε δάπεδα laminate και ξύλινα είναι πάρα πολύ θετικά. 

Στόχος μας είναι το καθαριστικό Lami Clean να γίνει ευρέως γνωστό στο πελατολόγιο των laminate και των ξύλινων δαπέδων. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς να γίνει  κατανοητό ότι χρησιμοποιώντας το κατάλληλο καθαριστικό τα δάπεδά τους θα διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για περισσότερα χρόνια. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καθαριστικού Lami Clean είναι ότι δεν περιέχει σαπούνι όπως τα κοινά καθαριστικά και ως εκ τούτου δεν αφήνει υπολείμματα και θαμπάδα πάνω στην επιφάνεια των ξύλινων δαπέδων. 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Lami clean

ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΘΑΜΠΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ!